top of page
Image by Joris Voeten

Mannencirkels

//

De kracht van verbinding

Wat maakt het zo moeilijk voor jou als man om waarachtig te leven?​

Hoe zorg je ervoor dat jouw hart open blijft?

Hoe komt het dat het zo vreselijk lastig is om aanwezig te zijn of te blijven?

Wat heb je nodig om in actie te komen?

 

Als zoekende, nieuwsgierige man (her)ken je deze thema's wellicht maar al te goed. Het is dan ook niet eenvoudig om in deze wereld, waar het concept van 'man zijn' behoorlijk verwrongen is geraakt en doorvlochten is met allerlei misverstanden, je persoonlijke groeipad als man te gaan. 

 

In deze Mannencirkels komen we samen met mannen die het verlangen delen om hun eigen vlam te vinden en te delen met de wereld. De cirkels zijn een Open Space, een plek vol herkenning en brotherhood. Een plek waar je telkens weer kan thuiskomen en gevoed wordt, in alle veiligheid en vertrouwen. Een plek die jou ondersteuning biedt en een ankerpunt is van kracht tijdens je zoektocht en op jouw moedige pad in de wereld. 

// Voor wie?

Deze cirkels zijn er voor mannen die reeds een individueel traject gevolgd hebben of aan het volgen zijn. 

// Programma

We komen éénmaal per maand samen, op een avond in de week. 

Het programma van de avond hangt af van wat er leeft in de groep. We komen samen in Open Space, en ook hier geldt: We stoppen en kijken. Wat is er nodig? Waar zit het potentieel? Wat leeft er onder de radar? 

Om een community en stevige groep op te bouwen en om de frequentie van onze samenkomsten te behouden, is je committent nodig om elke cirkel aanwezig te zijn. 

Practice Areas
Image by Aamir Suhail

// Praktisch & aanmelden

Wil je graag deelnemen aan deze cirkels, dan nodig ik je uit voor een intakegesprek. Hierin onderzoeken we samen jouw intentie en commitment. 

bottom of page